Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Party/Workshop

Wie vind het leuk om een keer een party of workshop bij hem of haar thuis te geven?

klik hier voor meer informatie! 

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Artikel 1 – Bestellingen

Bij een besteding minder dan € 25,00 incl. BTW, betaald u € 5,00 voor verzendkosten. Bij een besteding vanaf € 25,00 incl. BTW betaald u geen verzendkosten. 

Wij leveren alleen binnen Nederland. Alle goederen blijven ons eigendom totdat de betaling heeft plaatsgevonden. Levering van de artikelen vind plaats zolang de voorraad van de artikelen strekt. Items die door omstandigheden onvoldoende voorradig zijn worden niet nageleverd. Als het artikel niet meer voorradig is en u heeft reeds betaald, dan krijgt u het bedrag gecrediteerd.

Artikel 2 – Betaling 

Betaling geschied alleen via iDeal. U maakt het totaalbedrag direct over op ons bankrekeningnummer o.v.v. het ordernummer /factuurnummer??? Banknummer NL51RABO0308569814 t.n.v. Salon B.C.M. te Honselersdijk. Wij leveren niet in het buitenland.

Artikel 3 – Levering / Levertijden

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren (NA ONTVANGST VAN DE BETALING IS DE LEVERTIJD 3 WERKDAGEN). Voor de eventuele vertraging die een pakket oploopt en de verdere consequenties hiervan kunt u ons niet verantwoordelijk stellen. 
Verzendkosten Nederland: Standaardpakket Post.nl tot 10 kg € 5,00 (zie artikel 5 voor de mogelijkheid tot GRATIS verzending van uw pakket)

Artikel 4 – Annulering van de order

De geplaatste order kan geannuleerd worden binnen 2 werkdagen. Een annulering dient u per email door te geven met vermelding van het factuurnummer?? Mocht het pakket bij aflevering geweigerd worden, dan behouden wij ons het recht de door ons gemaakte kosten aan de klant door te berekenen. Deze bedragen € 27,50 (administratiekosten en handeling)

Artikel 5 – Prijzen, kortingen en BTW

De prijzen die op de website staan aangegeven zijn prijzen inclusief 21% BTW.  Wij geven een korting van € 5,00 op verzendkosten bij orders die direct betaald worden met een ordergrootte vanaf  € 25,00 inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Artikel 6 – Prijswijzigingen

Salon B.C.M. is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen zonder hiervan de klant op de hoogte te stellen. 

Artikel 7 – Garantie

Alle bestellingen worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Mocht u er bij levering toch achter komen, dat er een probleem is met een artikel, dan dient u contact met ons op te nemen. Dit dient binnen 2 werkdagen na ontvangst van het artikel per email plaats te vinden. Bij uw reactie moet er een duidelijke beschrijving van het probleem worden gegeven. Laat altijd uw gegevens achter in de email zodat wij met u contact kunnen opnemen. U kunt vervolgens het artikel per post naar ons retour zenden. Items die aan ons geretourneerd worden, dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Zo niet dan brengen wij deze kosten in rekening. In geval van garantie sturen wij geen vervangende items op. U ontvangt het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. Daarna bent u vrij om alsnog een artikel op nieuw te bestellen. Slijtage en draagsporen vallen niet onder de garantiebepalingen evenals het verlies van strass-steentjes. Onze artikelen zijn niet geschikt voor consumptie. Een sieraad dat reeds verkocht is valt onder geen enkele vorm van garantie. Gebruiksschade en/of onjuist gebruik van het artikel vallen niet onder de garantie, maar kan wel tegen betaling gerepareerd worden.

Hoe te versturen

- Vermelden van het retouradres en telefoonnummer

- Duidelijke omschrijving van de gewenste reparatie

- Zorgvuldig het glas beschermen

- Versturen per luchtkussenenvelop

Ter attentie van ons adres. Bij het retourneren dient u te zorgen voor een deugdelijke verpakking en voldoende frankering. Maar neemt u eerst van te voren contact met ons op voor de adresgegevens.

Bij retouren geldt dat er een tegoed van 80% van het aankoopbedrag van de retouren zal worden verrekend bij uw eerstvolgende order. (Wij hanteren 20% voor administratie- en handelingkosten). Wij accepteren geen retourartikelen waarover niet is gecommuniceerd. 

Artikel 9 – Rechten   

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Salon B.C.M. gebruikt worden. Op alle rechten, verplichtingen en bestellingen, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.  

Artikel 10 - Privacy

 Uw gegevens zullen enkel benut worden door ons voor het optimaliseren van onze service naar u toe, zijnde om uw factuur en goederen te kunnen verzenden en u te informeren over updates en nieuwe produkten van deze site via onze nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid om u af te melden van onze lijst. Wij zullen uw gegevens nooit doorgeven aan derden. 

Artikel 11 - Copyright

Het is niet toegestaan foto's, teksten, scripts en lay-outs te kopiëren of aan te passen of te bewerken of te wijzigen, hetzij in zijn geheel of een gedeelte van deze site zonder nadrukkelijke toestemming van Salon B.C.M. De teksten, gegevens en tarieven zoals vermeld in de site zijn medegedeeld onder voorbehoud.  Onder voorbehoud van prijsverhogingen en wijzigingen kunnen wij geenzins verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik of het tijdelijk niet kunnen gebruiken van deze site.